Mijn dochter was een baby die vrij lang met een kaal hoofdje rond liep en jammer genoeg groeide haar fijne vlas haartjes niet erg snel .

Toen ze dan eindelijk wat haar boven op haar koppie had kwam er eindelijk een elastiekje erin en jaaaa boven op haar koppie hihih.Eerste baby haarelastiekje

Alleen toen had je van die eerste baby elastiekjes die er zo weer uitgleden en weg was het elastiekje.

Toen kreeg ik eens van een andere moeder de tip om van die beugel elastiekjes te gaan gebruiken want rubberen elastiekje blijven beter zitten.

Je kunt ze een beetje vergelijken met de loom elastiekjes van nu!

Mijn schoonzusje vroeg mij een paar week geleden of ik ook elastiekjes in mijn assortiment had want haar kleine meisje heeft nu ook genoeg haar om het weg te binden in een staartjes, zodat de lange fijne haren niet in haar ogen komen.

Eerlijk gezegd had ik er nooit zo over nagedacht en concentreerde me op haarspeldjes en alligator klipjes of klittenband speldjes.

Hip en Haar aan het werk

Ik ben gek op uitdagingen en vast beraden struinde ik het internet af naar elastiekjes die er niet zo maar uitglijden. Ik kwam op een site in Amerika terecht die van die No slippy speldjes verkopen. In deze speldjes zit een klein stripje rubber verwerkt. Na goed inzoomen hoe dat rubber eruit zag kreeg ik een idee wat ik juist zocht in elastiekjes.

Na geloof me flink wat speurwerk heb ik deze speciale elastiekjes gevonden.

Baby's eerste strikje op elastiekjeIk ben gek op strikjes en dat zie je nu ook veel terug in de trends van 2014/2015.

Met mijn mooie stoffen heb ik kleine strikjes gemaakt die niet groter zijn dan 2,5 cm en met de No slippy elastiekjes presenteer ik “Baby’s eerste staartjes collectie”.

Deze elastiekjes zijn iets breder dan de gewone loom elastiekjes en groter.

Deze elastiekjes kun je niet alleen gebruiken voor het eerste staartje, maar daarna ook als eindpunt van een leuk vlechtje te gebruiken.

hipenhaar.nl

1 reactie op “Baby’s eerste haarelastiekje – Antislip

  1. Judith zegt:

    Beste Hip&Haar,

    Ik ben geïnteresseerd in de “baby’s eerste haar elastieken” ik kan ze echter op de site niet vinden. Zijn ze nog bestelbaar?

    Groetjes Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.