Haarband met ijzerdraad dragen

haarband-met-ijzerdraad-dragen

trend allert

Haarband met ijzerdraad dragen,is momenteel wel 1 van de leukste trends op haaraccessoires gebied.

Je hebt ze vast al wel eens gespot in de media , magazines of in de winkel. De bandana haarband maar dan met ijzerdraad in haar jasje.

Nu denk je vast, Huh maar dat zit toch helemaal niet lekker om het hoofd heen? Juist wel! Deze haarbanden kun je zelf stellen, wil je de haarband wat losser om je hoofd heen dragen of juist wat strakker? dit kan met deze haarband. Door het fijn ijzerdraadje wat in deze haarband zit draai je in een handomdraai de uiteindes om elkaar heen.

En het leuke van deze multi functionele haarband is dat je de lussen in een knoop style kunt vouwen of de lussen werk je weg onder de haarband weg. Zo heb je verschillende looks met 1 haarband. Wat je bij onze handgemaakte haarbanden met ijzerdraad kunt verwachten is dat wij aan de binnenkant van het stof vlieseline strijken met een voordeel hiervan dat je amper het ijzerdraad verneemt door het stof heen maar ook je haarband blijft hier steviger van. Niks is zo vervelend als je een stoffen haarband hebt die snel kreukelig word. 

Hoe draag je de haarband

Dit is dé look voor de warme zomerse dagen waarmee je je haar uit je gezicht wil hebben. En ook nog makkelijk en snel te creeeren is namelijk de high bun of terwijl de hoge knot. een hoge haarknot die je strak kunt hebben of een simpele messy bun. Ook erg makkelijk als je sóchtens geen tijd hebt om veel aan je haar te doen.

style look 2

Style look 3

Ben je ook zo’n fan van de haarband en zoek je een haarband met prachtige mooie en unieke prints? Kijk dan eens in onze webwinkel naar al onze haarbanden met ijzerdraad erin. Hopelijk heb ik je enthousiast gemaakt over deze haarbanden!

Liefs Diane ( eigenaar & Designer Hip&Haar)

Shop

no rating based on 0 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *