Haarspeldjes voor meisjes

Ben je op zoek naar Hippe en unieke haarspeldjes voor meisjes? dan ben je bij Hip&Haar aan het goede adres! Bij Hip&Haar vind je verschillende soorten klikklak haarspeldjes, alligator haarspeldjes en andere mooie haarspeldjes. Zo vind je bij Hip&Haar voor elke gelegenheid een bijpassend haaraccessoire. Haarspeldjes met grappige dieren, haarspeldjes met een stoere strik , haarspeldjes voor een bruiloft en vele meer hebben wij in onze webwinkel. Ben je nu nieuwgierig geworden wat wij stuk voor stuk met de hand maken? Bezoek dan snel onze webwinkel en ondek ons uniek en stoer assortiment.

Haarspeldjes voor baby’s

Voor het eerste lokje hebben wij stoere en ook schattige haarspeldjes met een stevige klikklak speldje.Er zijn verschillende soorten. Zo hebben wij stoere baby haarspeldjes met een leren hoesje of een speldje in bijv de kleuren zwart en wit. Er zijn ook alligator speldjes met tandjes die blijven ook erg goed zitten in een lokje of het fijne baby haar.

Haarspeldjes voor meisjes

Met ons aanbod voor meisjes haarspeldjes hebben wij een ruim assortiment in onze dieren haarspeldjes. Onze dieren haarspeldjes zijn voorzien van stoere dieren maar ook schattige kleine diertjes. De speldjes bevatten een klik klak van 5 cm groot en zijn gemaakt van stevige materiaal. Hiermee blijven onze haarspeldjes voor meisjes erg goed zitten in het haar.

Leren haarspeldjes.

Onze leren haarspeldjes voor baby’s en meisjes zijn gemaakt van kunst leder maar ook hebben wij speldjes in ons assortiment die gemaakt zijn van echt leer. Deze speldjes hebben een stoere uiterlijk en zijn bij ons beschikbaar in verschillende mode kleuren. Ook deze speldjes hebben een stevige klikklak of alligator klip zodat onze speldjes altijd erg goed blijven zitten in het haar van baby’s of grotere meisjes.