Stoere herfstige haaraccessoires voor kids

Stoere-haaraccessoires-voor-meiden

kom ga mee dan gaan we samen de herfst omhelzen…

Zo dat was de zomer, nu word het tijd voor de stoere jaargetijden. Ja het is echt zo.. de herfst is in aantocht.  We zijn er weer veel te snel ingerold volgens mijn gevoel. Als ik me bedenk dat het nog maar twee en een halve week geleden is dat wij in onze korte broeken aan de Franse kust liepen en nu al een lange broek met een trui aan hebben… ik hoor het mezelf zeggen: Bijna 3 week geleden?. Hoe graag ik ook de zomerse temperaturen wil behouden en dat bruine kleurtje op mijn lichaam zo heerlijk zomers vind.Ben ik ook wel erg gecharmeerd van de herfst.

Afgelopen weekend zijn we nog even aan het na zomeren geweest aan de veluwe, met een zonnetje in je gezicht wandelend door de bossen zijn de bladeren aan de bomen al ontzettend mooi aan het verkleuren en ooh wat zijn de warme kleuren weer mooi. Dit was voor mij weer een moment dat ik begon na te denken om aan de slag te gaan met de warme kleuren, terra, oker, wijnrood, kastanje en noten bruin, beige.

mijn keuze in materiaal..

Met mijn inspiratie kleuren in gedachten en een stoere uitstraling kwam ik gauw tot de conclusie dat de nieuwe collectie vooral met echt leer moet gaan worden en zachte stoffen zoals de opkomende trend Corduroy. Via mijn vaste handelaar in leer kreeg ik een flinke partij restanten toegestuurd waar je nu al in de webshop een paar stoere haarstrikken kunt bemachtigen. Het unieke aan deze strikken is dat ik zoveel verschillende restanten leer heb gekregen dat er van elke strik er maar een paar gemaakt kunnen worden. Vandaar dat de voorraad erg laag is en de strik exclusief verkrijgbaar is binnen onze webwinkel. Zodra er een strik uitverkocht is komt er een nieuwe stoere strik voor terug.

Corduroy trend

Waarschijnlijk heb je deze trend al gespot de Corduroy!! In de jaren 70 was corduroy niet weg te denken uit de kledingkast van onze ouders.Je herkent de corduroy aan het geribbelde patroon of ook wel genoemd als ribfluweel. Bij Zara en Weekday had ik ze als eerste gespot en vele merken volgen deze trend door.  Corduroy heeft iets knuffelsachtig vind ik zelf en zeg nou zelf, het ziet er super schattig uit en de zachte aaibare stof. Wij gaan in ieder geval met deze trend mee en hebben er super toffe haarstrikken en haarbanden van gemaakt.

Foto’s hiervan volgen nog! word vervolgt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *