Diane Streur Eigenaar Hip & Haar

 

Hallo! Mijn naam is Diane Holman,moeder van 3 kids. Ik ben de oprichter van Hip & Haar, een online accessoires winkel voor kinderen die houden van levendige kleuren en ouders die de kwaliteit van handgemaakte producten waarderen. Wij zijn gevestigd te Groningen.

Het idee voor Hip & Haar was ontstaan toen ik nog een bedrijfsleidster was in een kapsalon. Het werken met het haar van kinderen en het gebruik van allerlei leuke haaraccessoires heeft mij geïnspireerd om mijn eigen kinderhaaraccessoires lijn te beginnen. Ik hou van de energieke kleuren, het plezier en vertrouwen in het gebruik van gedurfde patronen en de constante hoge standaard van kwaliteit die ik wil leveren aan mijn klanten.

Hip en Haar aan het werk

Mijn inspiratie haal ik uit de nieuwste kinderkleding trends, ik volg de nieuwste kleuren van het seizoen, en ik struin heel wat stoffengroothandels af. Mijn haarspeldjes en haarbandjes probeer ik te combineren met de kleuren die je bij bekende en hippe kinderkleding merken ziet.

 

Hip & Haar achter de schermenWat ik heel belangrijk vindt is dat er vernieuwing in de webwinkel blijft komen. Daarom maak ik van de haarspeldjes en haarbandjes een beperkte voorraad(op = op). Als iets uitverkocht is, dan komt er weer iets nieuws voor in de plaats.

Met deze blog wil ik je laten zien waar ik mijn inspiratie weg haal, waar ik jullie een kijkje achter de schermen geef en waar ik tutorials laat zien op het gebied van haarmode, hippe vlechten, leuke staarten, enzovoorts.

Bedankt voor het lezen!

hipenhaar.nl

3 reacties op “Wie ben ik ….

 1. Sofie zegt:

  Hoi Diane, wat een uitstekende service heb je geleverd! Hartstikke bedankt voor de mooie speldjes. Je hebt een mooie site, leuke speldjes en je verrast je klanten met de goede klantgerichtheid en grote mate van klantvriendelijkheid. Super!

 2. Eliza zegt:

  Hoi Diane,

  Recent 2 strikken bij je besteld (rood en zwart). Mijn dochter van 2 is helemaal hip & stoer. Komt er binnenkort een nieuwe collectie met stoere meidenstrikken? Zwart en rood zijn verreweg favoriet!

  Hartelijke groet,
  Eliza

 3. hipenhaar.nl zegt:

  Hallo Eliza,

  Na onze vakantie komen er weer vele leuke strikken in onze website. Er zal vast ook strikken komen in de kleuren rood en zwart. zodra wij de nieuwe collectie online hebben zal dit bekend worden gemaakt op onze facebook pagina en instagram. Groeten Diane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.