Diane Streur Eigenaar Hip & Haar

Lang heb ik getwijfeld, lang heb ik het uitgesteld en lang hebben we erover gedaan, maar nu is “jullie” Hip en Haar Blog dan echt in de lucht.

Hallo! Mijn naam is Diane Streur de vrouw van Ronald, en moeder van 3 kids: Senna(6), Ryan(4) en Luca(1). O ja en niet te vergeten onze westie Chicco. Ik ben de oprichter van Hip & Haar, een online accessoires winkel voor kinderen die houden van levendige kleuren en ouders die de kwaliteit van handgemaakte producten waarderen. Wij zijn gevestigd te Groningen.

Het idee voor Hip & Haar was ontstaan toen ik nog een bedrijfsleidster was in een kapsalon. Het werken met het haar van kinderen en het gebruik van allerlei leuke haaraccessoires heeft mij geïnspireerd om mijn eigen kinderhaaraccessoires lijn te beginnen. Ik hou van de energieke kleuren, het plezier en vertrouwen in het gebruik van gedurfde patronen en de constante hoge standaard van kwaliteit die ik wil leveren aan mijn klanten.

De motivatie om echt aan de slag te gaan met Hip & Haar kwam in 2013, toen ik voor mijn dochter allerlei leuke haarbandjes en haarspeldjes ging maken. Op school kreeg mijn dochter zoveel leuke reacties van haar vriendinnetjes en op het schoolplein kwamen de ouders al snel naar me toe met de vraag waar mijn dochter die leuke haarbandjes en haarspeldjes vandaan had gekregen. Op dat moment ging ik na denken over de webwinkel Hip & Haar.

Hip en Haar aan het werkHet maken van kleine haarspeldjes en haarbandjes voor mijn dochter werd een kleine hobby, en na verloop van tijd groeide deze kleine hobby uit tot een goed lopend bedrijf. Het begon met het maken van haaraccessoires, eerst voor de familie, dan voor vrienden, dan voor vrienden van vrienden, dan voor moeders die in de stad kinderen met Hip & Haar producten in het haar zagen lopen en uiteindelijk aan klanten uit het hele land en ook uit België via de webwinkel.

Mijn inspiratie haal ik uit de nieuwste kinderkleding trends, ik volg de nieuwste kleuren van het seizoen, en ik struin heel wat stoffengroothandels af. Mijn haarspeldjes en haarbandjes probeer ik te combineren met de kleuren die je bij bekende en hippe kinderkleding merken ziet.

Het inspireert mij vooral om de baby haarbandjes net iets anders dan andere baby haarbandjes te maken. De één met zijde zachte veertjes en de ander met een combinatie van diamantjes en roosjes.

Hip & Haar achter de schermenWat ik heel belangrijk vindt is dat er vernieuwing in de webwinkel blijft komen. Daarom maak ik van de haarspeldjes en haarbandjes een beperkte voorraad(op = op). Als iets uitverkocht is, dan komt er weer iets nieuws voor in de plaats.

Dit alles maken de haarbandjes en haarspeldjes van Hip & Haar UNIEK en HIP.

Met deze blog wil ik je laten zien waar ik mijn inspiratie weg haal, waar ik jullie een kijkje achter de schermen geef en waar ik tutorials laat zien op het gebied van haarmode, hippe vlechten, leuke staarten, enzovoorts.

Bedankt voor het lezen!

hipenhaar.nl

1 reactie op “Wie ben ik ….

  1. Sofie zegt:

    Hoi Diane, wat een uitstekende service heb je geleverd! Hartstikke bedankt voor de mooie speldjes. Je hebt een mooie site, leuke speldjes en je verrast je klanten met de goede klantgerichtheid en grote mate van klantvriendelijkheid. Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.