Hippe haarbanden voor meiden

Haarbanden voor meiden zijn niet meer weg te denken de laatste jaren, want ze geven elke look iets extra’s, en de haarbanden zijn ook nog eens makkelijk te dragen.

De fashionable haarbanden zijn bij ons verkrijgbaar in allerlei soorten en maten zoals met een knoop of een knot, wrap en een haarband met ijzerdraad.

Onze uitgebreide en hippe collectie met mooie prints, prachtige materialen en een eigen ontwerp zijn onze haaraccessoires uniek. Ze zijn gemaakt van zachte stoffen die goed rekbaar zijn en daarmee altijd goed passen.

Voor grote én kleine meiden hebben wij 1 van onze favorieten de wrap/knoop haarbanden, je knoopt de haarband zelf op de gewenste maat vast en deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten die bij het geschikte leeftijd past. 

Ben je nieuwgierig hoe je de haarband met verschillende haarstijlen kunt dragen? neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina met een verzameling van allerlei stoere en hippe looks.

Onze collectie bestaat o.a uit hoofdbandjes, stoffen haarbanden, bandana’s, haarband met ijzerdraad ,knoop haarbandjes en stoere boho haarbandjes, .

Meiden haarbanden