Heey,hoi, wat leuk!

Hai, mijn naam is Diane Holman inmiddels 40 jaartjes jong, moeder van 3 kids, Ik ben de oprichter van Hip & Haar, een online accessoires winkel voor kinderen die houden van handgemaakte producten en de kwaliteit van producten waarderen. Wij zijn gevestigd te Groningen met deze online webwinkel. 

Het idee voor Hip & Haar was ontstaan toen ik nog een bedrijfsleidster was in een kapsalon. Het werken met het haar van kinderen en het gebruik van allerlei leuke haaraccessoires heeft mij geïnspireerd om mijn eigen kinder haaraccessoires lijn te beginnen. Om heel eerlijk aan je te bekennen had ik nooit verwacht dat ik nu 8 jaar later zo met Hip&Haar ben gegroeid. Ik werkte toen die tijd full time aan mijn ambulante kapsalon en heel klein begonnen aan een webshop met het idee “aah leuk haarspeldjes maken als hobby voor erbij”, nooit wetende dat ik nu 8 jaar later full time werk aan Hip&Haar, iedere dag de leukste haaraccessoires mag maken en verzenden mag door heel Nederland en België, Met trots mag zeggen dat dit mijn bedrijf is! 

Vernieuwing in elk seizoen

Wat ik heel belangrijk vindt is dat er vernieuwing in de webwinkel blijft komen. Daarom maak ik van de haarspeldjes en haarbandjes een beperkte voorraad(op = op). Als iets uitverkocht is, dan komt er weer iets nieuws voor in de plaats. Zo op deze manier blijft het maken van bepaalde haarbandjes en haarspeldjes iedere dag een feestje.

Sinds de laatste jaren is Hip&Haar mee gegroeid met  Senna (mijn dochter). Senna stond de afgelopen jaren op onze webshop als een centraal gezicht om onze haaraccessoires aan jullie te showen, Langzamerhand zijn we met haar mee gegroeid en is onze collectie veel stoerder en volwassener geworden dan een paar jaar geleden, ze is namelijk een echte tiener van 14 en weet precies wat ze wel en niet wil dragen, maar ook mag ze graag meedenken met het ontwerpen van nieuwe haaraccessoires. Ook zijn we sinds kort begonnen met het maken van haaraccessoires voor dames, mama’s en kan het zijn dat je foto’s van mij of vriendinnen op de website terug ziet met onze producten.  Hip&Haar is een echte eenmanszaak waar ik als eigenaar, ontwerper, fotografe, pakketjes inpakker en al de andere zaken zelf behandel zoals het uitvoeren en het bouwen van deze website.

Liefs Diane

Genoeg over mij ...

Hopelijk heb je een beter beeld gekregen wie er achter Hip&Haar zit en natuurlijk hoop ik van harte dat ik mijn handgemaakte haaraccessoires naar je toe mag zenden of zoek je een haaraccessoire die speciaal bij een favoriete outfit moet matchen? kom maar op met deze uitdaging! altijd erg leuk om iets te mogen maken en die ontwerpers ideetjes weer te prikkelen.

Liefs Diane

when it all started 2013