Wie is Hip & Haar

Heey,hoi, wat leuk!

Welkom! Mijn naam is Diane Holman,moeder van 3 kids. Ik ben de oprichter van Hip & Haar, een online accessoires winkel voor kinderen die houden van levendige kleuren en ouders die de kwaliteit van handgemaakte producten waarderen. Wij zijn gevestigd te Groningen.

Het idee voor Hip & Haar was ontstaan toen ik nog een bedrijfsleidster was in een kapsalon. Het werken met het haar van kinderen en het gebruik van allerlei leuke haaraccessoires heeft mij geïnspireerd om mijn eigen kinder haaraccessoires lijn te beginnen. Ik hou van de energieke kleuren, het plezier en vertrouwen in het gebruik van gedurfde patronen en de constante hoge standaard van kwaliteit die ik wil leveren aan mijn klanten.

Wat ik heel belangrijk vindt is dat er vernieuwing in de webwinkel blijft komen. Daarom maak ik van de haarspeldjes en haarbandjes een beperkte voorraad(op = op). Als iets uitverkocht is, dan komt er weer iets nieuws voor in de plaats.