Heey,hoi, wat leuk!

Welkom! Mijn naam is Diane Holman 38 jaar, moeder van 3 kids oja en het baasje van onze trouwe viervoeter Chicco. Ik ben de oprichter van Hip & Haar, een online accessoires winkel voor kinderen die houden van levendige kleuren en ouders die de kwaliteit van handgemaakte producten waarderen. Wij zijn gevestigd te Groningen met deze online webwinkel. 

Het idee voor Hip & Haar was ontstaan toen ik nog een bedrijfsleidster was in een kapsalon. Het werken met het haar van kinderen en het gebruik van allerlei leuke haaraccessoires heeft mij geïnspireerd om mijn eigen kinder haaraccessoires lijn te beginnen. Om heel eerlijk aan je te bekennen had ik nooit verwacht dat ik nu 6 jaar later zo met Hip&Haar ben gegroeid. Ik werkte toen die tijd full time aan mijn ambulante kapsalon en heel klein begonnen aan een webshop met het idee “aah leuk haarspeldjes maken als hobby voor erbij”.

Met mijn lieve dochter Senna als model voor Hip&Haar laten wij je graag zien hoe onze handgemaakte haaraccessoires bij jouwn dochter of nichtje eruit ziet .

Vernieuwing in elk seizoen

Wat ik heel belangrijk vindt is dat er vernieuwing in de webwinkel blijft komen. Daarom maak ik van de haarspeldjes en haarbandjes een beperkte voorraad(op = op). Als iets uitverkocht is, dan komt er weer iets nieuws voor in de plaats. Zo op deze manier blijft het maken van bepaalde haarbandjes en haarspeldjes iedere dag een feestje.

Sinds de laatste tijden is Hip&Haar mee gegroeid met ons modelletje senna (mijn dochter). Senna staat op onze webshop als een centraal gezicht om onze haaraccessoires aan jullie te showen. Langzamerhand zijn we met haar mee gegroeid en is onze collectie veel stoerder en volwassener geworden dan 5 jaar geleden, ze is namelijk een echte tiener van 12 en weet precies wat ze wel en niet wil dragen. Omdat onze klanten niet alleen dochters hebben van deze leeftijd-categorie vraag ik af en toe aan kennissen of ik wat foto’s mag maken van hun kleuters zodat ook jullie een beter beeld hebben hoe de haaraccessoires bij kleinere dametjes staan. Hip&Haar is een echte eenmanszaak waar ik als eigenaar,ontwerper,fotografe,pakketjes inpakker en al de andere zaken zelf behandel en uitvoer, je kunt zeggen een heuse multitasker hihi.

Ik werk naast Hip&Haar als zelfstandig kapster, als ambulante kapster kom ik bij de mensen thuis en voer dezelfde behandelingen bij mensen thuis als in een kapsalon. Deze combinatie met Hip&Haar en het kappersvak vind ik zelf de ideale combi, met deze kennis creëer ik graag de leukste haaraccessoires voor de juiste leeftijden, en ik hoop van harte je enthousiast gemaakt te hebben van onze webshop!

Genoeg over mij ...

Hopelijk heb je een beter beeld gekregen wie er achter Hip&Haar zit en natuurlijk hoop ik van harte dat ik mijn handgemaakte haaraccessoires naar je toe mag zenden of zoek je een haaraccessoire die speciaal bij een favoriete outfit moet matchen? kom maar op met deze uitdaging! altijd erg leuk om iets te mogen maken en die ontwerpers ideetjes weer te prikkelen.

Liefs Diane