Haaraccessoires voor bij Koningsdag

Hip&Haar blog koningsdag

Hier vind je leuke accessoires tips voor bij de Koningsspelen en Koningsdag 2019.

Nog eventjes en dan vieren we massaal de verjaardag van onze koning weer! Voor vele kindjes de ideale gelegenheid om de handelaar in zich naar boven te halen en voor de ander is het een feestdag.

Ik kan me nu al weer hierop verheugen, samen met mijn 3 kinderen de vrijmarkten afstruinen bij ons in Groningen.

Zing en dans je mee met de pasapas?

Wat de laatste jaren ook een big happening is geworden op vele basisscholen zijn de koningsspelen.Tijdens de Koningsspelen staan gezond eten en actief bewegen centraal. Op veel basisscholen in Nederland wordt voorafgaand aan de sportieve activiteiten een gezamenlijk ontbijt geserveerd. Kinderen voor Kinderen hebben hiervoor weer een leuke dans en mee zing lied gemaakt, dit jaar staat het liedje “Zing en dans je mee met de pasapas?” je kunt dit lied vinden op de volgende link: https://www.koningsspelen.nl/informatie/nieuws/zing-en-dans-je-mee-met-de-pasapas/

Moeders mag weer uitleven

Vooraf deze happening mag ik weer struinen op het internet naar leuke ideetjes om mijn kids in de kleuren rood,wit,blauw of oranje aan te kleden. Voor mijn twee boys heb ik vorig jaar t-shirts gemaakt met de tekst King en hun namen erbij, oja en de smink vlaggetjes op de wangen niet vergeten! en voor mijn dochter Senna had ik ook een t-shirt gemaakt maar dan met de tekst Queen Senna, ze droeg natuurlijk onze leuke haaraccessoires in felle kleuren oranje, ( hihi dit is voor een meisje echt of ze in een snoepjes winkel staat)

Wil je een uitgebreide tutorial hierover? kijk dan eens op deze blog bericht.  Bij de Hema heb je t-shirt transfer papier te koop voor ongeveer 7 euro voor 6 vellen. Je hebt ze ook wel goedkoper zoals bij de action maar ik vind persoonlijk de vellen van de hema beter kwa het opstrijken van de tranfer. De tekst heb ik gemaakt met een bewerkings progamma zoals Photoshop. Ik heb de namen op een A4 formaat apart afgedrukt, tevens de kronen ook. druk je alles dus tekst en kroon samen op 1 ontwerp af dan word je afbeelding kleiner. Ik gebruik altijd bij het opstrijken nog extra bakpapier. Goed aandrukken tijdens het strijken en eventjes laten afkoelen voordat je het papier laagje eraf kan peuteren.

En laten we nu het over de ladies hebben….

Tijdens de koningsspelen op school is het handig om de haren vast te maken of mooi invlechten, hierbij horen ook leuke haaraccessoires in onze nederlandse kleuren. In ons assortiment speciaal voor koningsdag hebben wij super leuke haarelastieken ,haarspeldjes en sportieve haarbanden. Het leuke van onze haaraccesosires is dat ze echt op zullen vallen door de felle en diepe kleuren van onze materialen. Ik zal je hieronder wat producten laten zien wat wij in onze webwinkel hebben staan.

En voor de hele kleine dametjes op koningsdag…

Daar hebben wij leuke Baby haarspeldjes of Baby haarelastiekjes. Wil je liever een strikje op een alligator klipje? mail ons gerust of dit mogelijk is.

Al deze haaraccessoires zijn verkrijgbaar in onze webwinkel onder de volgende link : https://www.hipenhaar.nl/koningsdag-haarspeldjes/

Ik Hoop je enthousiast te hebben gemaakt over onze leuke haaraccessoires speciaal voor en met Koningsdag 2019

Liefs Diane (Hip&Haar)

Summary
Haaraccessoires voor bij koningsdag
Article Name
Haaraccessoires voor bij koningsdag
Description
Zoek je leuke haaraccessoires met koningsdag? lees en zie hier leuke haaraccessoires in rood/wit/blauw en oranje
Author
Publisher Name
Hip&Haar
Publisher Logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *