Welkom op onze vernieuwde site

Welkom op onze vernieuwde site

Hip & Haar heeft een flinke opfris beurt gekregen en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit behoorlijk spannend vond. We zijn sinds 1 april 2014 online met onze leuke en hippe haaraccessoires en vooral alles is met de hand gemaakt. Van jongs af aan ben ik een echte knutsel kind, heerlijk uren aan de tafel freubelen en dan ook nog eens van je hobby je werk mogen maken? hoe gaaf is dat!

De laatste 4 jaren is Hip&Haar een 4de kind geworden die niet weg te denken is uit mijn leven, elke dag weer werk ik graag aan mijn eigen handgemaakte haaraccessoires. Ik merkte dat mijn style wat volwassener werd en de producten stoerder werden dan in het begin toen ik voor het eerst haarspeldjes,haarstrikken en haarbandjes maakte. Het beeldmateriaal en de producten pasten niet echt meer bij het huisstijl hoe de webwinkel eruit zag, tja maar een webshop bouwen? dat is een hele andere koek dan haaraccessoires maken. 

In samenwerking met wakkermedia hebben we de nieuwe webshop volwassener gemaakt.

Met trots wil ik jullie welkom heten op de vernieuwde website en hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als mij.

Liefs Diane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *