Baby haarspeldjes in een stoer leren jasje

Baby-haarspeldjes

Wij hebben een nieuw uniek assortiment speciaal voor baby’s ontworpen ‘namelijk de eerste baby haarspeldjes met een leren jasje erover heen’. En zeg nou eerlijk ze zijn tegelijk ook wel erg schattig toch?

Onze baby haarklipjes hebben aan de binnen kant van het haar speldje een velours laagje stof gekregen waardoor het een soort van anti slip laagje geeft.Ik hoor je nu denken wat is velours? niet iedereen kent het of weet wat het voor stof is. Om het iets herkenbaarder de maken zie je deze stof momenteel erg veel in kleding en op haaraccessoires gebied. Je ziet ze ook veel terug in de scrunchie haarelastieken.

Velours is een variant van fluweel maar dan  minder glanzend als fluweel. Door de opstaande iniminie haartjes geeft het een ruw effect en daarmee krijg je een soort anti slip of anti glij effect in dit stofje. Juist met dit effect heb ik de leren baby haarspeldjes ontworpen. Speciaal voor de kleine ukkies hebben wij deze stoere baby haaraccessoires lijn ontworpen. Mocht je nou andere leren kleuren mooier vinden? ook dit kan allemaal speciaal op maat gemaakt worden voor de kleine dametjes. Just let me know via onze contact formulier of via ons mailadres.

Ik hoop dat ik je net zo enthousiast heb gemaakt over onze nieuwe baby lijn als dat ik ben om ze te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *