Het haar net als Prinses Elsa (Frozen)

Frozen-elsa-haar-kapsel

Kapsel van prinses elsa.

Is jouwn prinsesje ook zo weg van prinses elsa? Dan mag je deze haar tutorial echt niet missen!.

stap 1

Stap 1: Maak een zij scheiding zoals je op de foto ziet en bind de rest van het haar vast met klemmetjes

prinses-elsa-stap-1

stap 2

Stap 2: Vanuit de zij-scheiding maak ik met de kam of puntkam een rechte lijn naar beneden ongeveer in de nek. Zorg er wel voor dat je niet teveel naar het midden gaat, dit is weer teveel.

stap3

Stap 3 : Ik heb de zijkant passé even vast gezet met een klem en ben het achterste haar vanaf bovenop gaan touperen. om goed de volume erin te houden kun je voor het touperen wat haarlak over en tussen het haar spuiten. Ik toupeer 3 lagen naar beneden zoals de streepjes op de foto aanduiden. 

stap 4

Stap 4: Ik heb een zachte borstel met varkenshaar ertussen gebruikt om de toupage weer wat gladder te kammen. Wees wel voorzichtig met het glad kammen want je wilt wel wat volume in het haar houden

stap 5

Stap 5: Ik bind het haar wat ik zojuist heb getoupeerd en gekamd vast met een elastiek.

stap 6

Stap 6: gebruik een mooie ijsblauwe lint zodat je echt de frozen kleur terug zit in jouwn prinses elsa. Je haalt de lint door een opening van het elastiekje.

stap 7

Stap 7: Verdeel het haar van de staart in 2 delen en leg de linten hier ook bij.

stap 8

Stap 8 : Twist de 2 delen haar om elkaar heen tot aan de punten.

stap 9

stap 9 : Je draait nu rond net zoals je een haarknot maakt. om dit goed vast te zetten zet ik bij het begin al wat schuispeldjes in het haar.

stap 10

Stap 10: Je hebt de twisted knot nu vast en voel nog even of deze goed vast zit, anders zou je er nog wat extra schuifspeldjes erbij kunnen schuiven.

Stap 11: Ik begin bij de laatste stap aan de boven party ook te twisten zoals je op de foto ziet.

Stap 12: bij elke twist pak ik er een plukje van het onderliggende haar er bij en twist deze mee.

Laatste stap: Je twist helemaal tot aan de punten en zet het rondom de knot vast met ook hier wat schuifspeldjes. wil je de twist wat losser hebben dan kun je er voorzichtig wat losse stukjes haar gaan plukken. beetje haarlak en whalaaah, jouwn prinses heeft een echte prinses elsa kapsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *