Verschillende looks met de scrunchie

Verschillende looks met de scrunchie

Een nieuwe toevoeging aan 1 van de grootste trends op haaraccessoires gebied, met een comeback waarvan ik nooit had gedacht deze opnieuw te zien “De scrunchie maar ze worden ook wel Froezels,knoedels en waarschijnlijk nog een meer namen waarvan ik ze nog niet heb gehoord.

Nadat ik ze in vele modebladen gespot had heb ik mijn oude jeugd foto’s eens bekeken en jaaah hoor op de laatste schoolfoto’s tot aan de middelbare schitterde ik op die ooh zo leuke schoolfoto’s met een scrunchie in mijn haar. Ik was er blijkbaar al groot fan van en draag ze nu weer in vele haar looks. In deze blog post wil ik je laten zien hoe je de scrunchie kunt dragen.

 

Een knotje bovenop

Bij deze look pak je de boven partij van je haar zoals je normaal een halve staart maakt en haal je de hele staart er niet helemaal door heen maar een klein beetje zodat je een klein knotje hebt en haal je de elastiek er nog een keer om heen zodat je knotje wel straks zit en het elastiek ook anders zakt deze er zo weer uit.

Halve twist

Bij deze look maak je met een elastiekje een halve staart maar zat deze niet te strak bij het hoofd vast. Je hebt namelijk ruimte nodig om de staart er 1 keer door heen te halen zodat je de twist hebt. Bij het elastiekje draag je de scrunchie en tadaa klaar.

 

De losse haarknot

Met deze look begin je met een zo’n hoog mogelijke staart boven op je hoofd. Je maakt een begin van een staart door de scrunchie om het haar te binden en bij de 2de doorhaal, haal je het haar er niet helemaal door zoals je normaal gesproken een staart maakt. Hoeveel je erdoor heen haalt dat is smaak verschillend! Je hebt dus een halve knot idee en bind nogmaals de scunchie erom heen voor de stevigheid. De losse punten die er nog onderuit hangen bind ik nog even tussen het haar en de scrunchie weg,mocht je erg veel haar hebben dan zijn schuifspeldjes een handig hulpmiddel om de nonchante knot op zijn plek te houden.

Simpeler kan niet

Een hoge staart met een scrunchie

 

Lage staart

Net zoals de vorige look spreekt deze look voor zich zelf. Een lage staart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *