Teddy haarbandjes

Teddy haarbandjes voor in de winter…..Het word weer koud, koude handen , koude voeten het word weer tijd voor gezellige kaarsjes en warme truien! Het vriest veel minder dan vroeger  Een hele strenge winter hebben we de laatste paar jaar niet echt meer gezien maar het kan nog best koud zijn buiten. ik heb altijd last van koude oren op de fiets als het erg hard waait. Terwijl andere uitstekende lichaamsdelen beschermd worden door een laagje vet, lekker ingepakt, moeten onze oren het zonder dit laagje doen, daarom is een muts of de oorwarmers een oplossing om de oren te beschermen tegen de kou. 

Teddy Cosiness

Je hebt ze vast al wel eens voorbij zien komen, haarbandjes gemaakt van een teddy voering. We zagen ze al in een cosy jas of in een stoere body warmer of in een giletje. Vorig jaar ben ik begonnen om van deze warme zachte stof haarbandjes te maken, ze zijn niet alleen erg warm om het hoofd heen maar ook koude oren zijn met deze haarbandjes verleden tijd!
Doordat deze stof gemaakt is van 90% katoen kriebelen ze niet, ik heb daar zelf erg last van met gebreide materialen, Daarom heb ik bewust gekozen om meer te werken met katoen zodat ze de eigenschappen lekker warm en bere zacht hebben maar vooral cosy om het hoofd te dragen zijn. Onze teddy haarbandjes zijn lekker breed zodat ze goed over de oren heen vallen en zijn erg elastisch zodat ze altijd passen!
 
Tegenwoordig zijn de oorwarmers er in verschillende stijlen dan in mijn kindertijd en zijn ze veel stijlvoller worden door de leuke prints en kleuren die je snel bij je jas kunt matchen. Ook de teddy haarbandjes zijn beschikbaar in verschillende kleurtjes zoals Mokka, Grijs, Zwart, zacht Rose of stoer Groen of warm terracotta ( zie ze in onze webshop)
bere-zacht
Teddy-haarbandjes
teddy-winter-haarband-grijs
Hoofdband-teddy-camel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *