Feestelijke haaraccessoires

Feestelijke haaraccessoires voor bij je kerst outfit, maak je kapsel helemaal af met een extra shiny haarspeld of een glinsterende haarklipje of ga je voor een glimmende haarband, zelfs bij een eenvoudig kapsel valt een haaraccessoire op. speciaal voor met de feestdagen geven wij je graag wat inspiratie welke haaraccessoires wij in ons Sparkle assortiment hebben maar ook laten wij een paar uitgelichte feest kapsels aan je zien in deze Blog!

laten we beginnen met kapsels voor de meiden, we willen je het niet te moeilijk maken door allerlei moeilijke invlecht kapsels te presenteren waar je zeker te lang mee bezig bent en ook voor je dochter die nog niet lang kan blijven zitten is dat zeker geen succes.

Haarknot

Ga je voor een hoge haarknot dan kun je een simpele haarknot net even iets feestelijk maken door een mooie haarstrik speld net onder de haarknot vast te zetten of iets meer aan de zijkant, zoals bij deze afbeelding heb ik net nog even iets extra’s er aan toegevoegd om onderin de nekpartij een invlecht te vlechten tot aan halverwege de kruin en met de rest van het overgebleven haar een knot te maken. Zou je graag een tutorial willen zien hoe ik deze hairdo heb gemaakt bekijk hem dan onder deze link ( Haarknot met invlecht)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.