Baby elastiekjes

Baby elastiekjes

Baby haarelastiekjes, het eerste elastiekje voor je baby

Mijn dochter was een baby die vrij lang met een kaal hoofdje rond liep.
Jammer genoeg groeide haar fijne vlas haartjes niet erg snel en kon er nog geen speldje of een elastiekje in haar haartjes.

 Om me heen hadden mijn vriendinnen baby’s met prachtige haardossen en op het haar van mijn dochter daar moesten we nog eventjes op wachten. Geduld is een schone zaak zeggen ze toch?
.

 Joehoe senna kon eindelijk een staartje in haar haar, nouja bovenop haar hoofd hihi. Een staartje is een staartje al is heb bovenop, ze kon een staartje in. Een speldje durfde ik nog niet aan omdat ik doodsbang was dat ze het in haar mondje zou stoppen. Maar wat is dan een alternatief? je had toen wel van die zachte elatiekjes maar in het fijne gladde baby haar trekt een baby die er makkelijk weer uit of ze glijden er zo uit. In de tijd dat senna nog een baby was gebruikte ik als een eerste staartje een klein beugel elastiekje. Deze elastiekjes bleven in ieder geval zitten in het fijne haar.

Jaren later kwam Hip&Haar tot leven en kreeg ik regelmaig de vraag of ik elastiekjes in het assortiment had voor baby’s eerste staartje en eentje die er niet makkelijk uitglijd.

Ik ben online gaan speuren naar “baby’s eerste haarselastiekje” en ik kwam op een site terecht in America waar ze speldjes hadden met een anti-slip laagje.
Zo kwam ik met het idee om op zoek te gaan naar elastiekjes met een “no Slippy effect.

Ik kwam er al gauw achter dat ik niet de kleine rubberen elastiekjes moest hebben die je ook wel ziet als de bekende loombandjes of van die beugel elastiekjes die ik bij senna gebruikte als elastiekje.
Ze moeten breder en iets groter zijn! Na heel wat speuren heb ik de juiste elastiekjes gevonden die geschikt zijn om een leuk en schattig strikje te dragen.

Met trots presenteer ik aan jullie onze Anti-slip elastiekjes met de leukste en schattigste strikjes. En zit het kleurtje die je zoekt bij een outfitje van je kleine meid? Mail ons gerust hierover. wij hebben een groot assortiment in stoffen met verschillende kleuren en maak graag iets op maat voor je.

Een kleine greep uit onze baby elastiekjes assortiment

speciale-haarelastiekjes-baby

 

De schattigste strikjes

Onze anti slip elastiekjes zijn er in verschillende varanten zoals stoffen strikjes of zoals deze in kunstleder, zit de kleur er niet tussen die je zoekt ? vraag dan naar de mogelijkeheden of ze in een andere kleur gemaakt kunnen worden.

je vind de elastiekjes hier
Summary
Het eerste elastiekje voor je baby
Article Name
Het eerste elastiekje voor je baby
Description
Zoek je baby elastiekjes voor je dochter? en weet je niet welke je moet kiezen? er zijn inderdaad zoveel elastiekjes voor baby's maar welke moet je nou kiezen en is geschikt voor jouwn kleine meid? Hier lees je over onze anti-slip elastiekjes voor baby's
Author
Publisher Name
HIp & Haar
Publisher Logo

Een reactie op “Baby elastiekjes

  1. yfke zegt:

    Hallo Hip&Haar

    Wij hebben ons pakketje mogen ontvangen en wat erg leuk ingepakt! Het uitpakken alleen al is een feestje.
    Mijn dochtertje draagt met plezier jullie elastiekjes.
    Groetjes Yfke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *